Apteekki Naarajärvellä toimii terveytesi puolesta

Lääkeasioissa soita apteekkiimme!
Apteekki Naarajärvellä, meiltä monipuoliset palvelut

Naarajärven apteekki ja Jäppilän sivuapteekki tarjoavat ystävällistä ja ripeää palvelua. Tarjoamme resepti- ja käsikauppalääkkeiden lisäksi kattavan valikoiman mm. lisäravinteita, perusvoiteita ja haavanhoitotuotteita. Meillä saat asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua aina, kun saavut apteekkiimme.

Lääkkeet ja muut apteekkipalvelut asiantuntevasti

Saat apteekistamme asiantuntevaa palvelua kaikissa lääkkeisiin ja apteekin palveluihin liittyvissä asioissa. Uusimme reseptisi veloituksetta pyydettäessä ja tarjoamme neuvontaa mm. lääkkeiden turvallisessa käytössä, yhteisvaikutuksissa ja lääkekorvauksiin liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntevan neuvonnan avulla lääkityksen taso saadaan kohdilleen ja lääkkeiden vaikutukset saadaan selvitettyä. 

 

Lääkkeiden ottamisesta voidaan tehdä myös erillinen lääkehoidon selvitys. Lääkehoidosta tehtävä selvitys voidaan toimittaa lääkärillesi tarvittaessa. Reseptien kanssa toimiessamme suhtaudumme yksityisyyteesi vakavasti. Palvelemme sinua luotettavasti kaikissa reseptiasioissa.

 

Tarjoamme myös mahdollisuuden vaihtaa lääkkeet edullisempaan vaihtoehtoon, mikäli valikoimastamme sattuu sellainen löytymään. Asiantuntevan neuvontamme avulla voit säästää huomattavia summia rahaa, sillä hyllyistämme löytyy usein edullisempi vaihtoehto etsimällesi merkkilääkkeelle. Vaihtoehtoiset lääkkeet sisältävät saman määrän aktiivisia ainesosia kuin korvattava lääke. Erot lääkkeiden välillä löytyvät lähinnä niiden sivuaineista.

Palvelut

Monipuolista palvelua

Tarjoamme asiakkaillemme ANJA-annosjakelupalvelun, jossa lääkkeet annostellaan koneellisesti annospusseihin. Mukaan tulee aina ajantasainen lääkelista. Tutustu tähän palveluun tarkemmin Palvelut-sivulla.

Haemme asiakkaidemme reseptilääkkeille tarvittaessa erityisluvat Fimealta ja kirjoitamme tarvittavat todistukset esim. Schengen-alueella liikkumista varten. Neuvomme sinua kaikissa lääkkeisiin liittyvissä lupa-asioissa, jos olet lähdössä esimerkiksi matkalle. Palveluidemme hintoihin pääset tutustumaan Palveluhinnasto-sivulla.

Vanhentuneet ja käytöstä poistetut lääkkeet voit tuoda meille, ja me toimitamme ne asianmukaisesti hävitettäviksi. Otamme vastaan lääkkeet, elohopeaa sisältävät kuumemittarit sekä ruiskut ja neulat. Tarkempia tietoja Palvelut-sivulla.

Kelan lääkekorvaukset

Kelan lääkekorvaukset saat yleensä suoraan apteekista, kun esität henkilöllisyystodistuksen tai potilasohjeen. Kela myöntää korvausta ostamistasi lääkkeistä 50 euron alkuomavastuun jälkeen. Alkuomavastuu koskee vain aikuisia, ja sitä sovelletaan vasta sen vuoden alusta, jolloin korvausten saaja täyttää 19 vuotta. Alkuomavastuuta kerryttävät korvausjärjestelmään kuuluvat valmisteet, ja vastuuosuuden täyttymisen jälkeen saat korvausta ostamistasi valmisteista.

 

Vuosiomavastuu eli lääkekatto kertyy kalenterivuosittain, ja vuonna 2024 se on 626,94 euroa. Vuosiomavastuun ylittymisen jälkeen sinulla on oikeus lisäkorvaukseen. Tällöin maksat loppuvuoden ajan jokaisesta korvattavasta valmisteesta 2,50 euron omavastuuosuuden. Jos ostamasi lääke on viitehintaa kalliimpi ja kiellät apteekissa lääkevaihdon, maksat lisäksi viitehinnan ylittävän osuuden.

 

Tarkempaa tietoa Kelan lääkekorvauksista, kuten maksurajoista, korvausluokista ja omavastuuosuudesta, saat meiltä apteekista tai suoraan Kelan sivuilta.

 

Apteekki Naarajärvellä palvelee sinua monipuolisesti ja ammattitaidolla, myös Kela-korvauksiin liittyvissä asioissa.

Ajankohtaista

Päivitetään.

Aukioloajat

Naarajärven apteekki:

 

Maanantai - Perjantai                                                                       9 - 17

Lauantai                                                                                              9 - 15

 

Arkipyhät                                                                                            9 - 13

Jäppilän apteekki:

 

Maanantai - Perjantai                                                                  9 - 16.30