Betonin paikallavalu ammattilaiselta Oulussa, Kempeleessä ja muualla Pohjois-Pohjanmaalla

 

 

 

 

 

Soita nyt

Perustus Lehtola Oy on perustusrakentamisen kokenut ammattilainen. Rakennamme laadukkaat ja hyvännäköiset perustukset omakotitaloille, rivitaloille ja erilaisille hallirakennuksille Oulun seudulla. Panosta rakennuksesi perustuksiin ja tilaa palvelut alan erikoisosaajalta. Toimipaikkojamme ovat muun muassa: Oulu, Kempele, Haukipudas, Ii, Kiiminki, Muhos, Tyrnävä ja Liminka.

Kokeneet asiantuntijat apunasi

Perustus Lehtola Oy on perustusten todellinen asiantuntija – rakennamme omakotitalojen, rivitalojen sekä erilaisten hallirakennusten perustukset huolellisesti alusta loppuun asti. Vuonna 2011 perustettu yrityksemme palvelee nyt jo yli kymmenen vuoden kokemuksella.

 

Asiakkaitamme ovat sekä yksityiset kotitaloudet että eri alojen yritykset Oulun seudulla. Meillä on myös arvostettu AAA-sertifioitu luottoluokitus. Kun siis etsit luotettavaa ja osaavaa toteuttajaa rakennusprojektisi perustuksille, käänny puoleemme.

Yhteystietomme
yhteydenottokuvake

Yhteydenotto

Perustusten teko alkaa aina asiakkaan yhteydenotosta. Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse sekä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen välityksellä. Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin mahdollisimman pian.

suunnittelukuvake

Suunnittelu

Asiakas lähettää meille perustussuunnitelman, jonka käymme täsmällisesti läpi yksityiskohdat tarkastaen. Suunnitelman pohjalta laadimme asiakkaalle kilpailukykyisen tarjouksen. Asiakkaan hyväksyttyä tarjouksen pääsemme aloittamaan itse rakennustyöt.

rakennuskuvake

Rakentaminen

Rakennamme perustukset huolellisesti uusimpia työmenetelmiä käyttäen. Oikeat menetelmät yhdessä osaavien tekijöiden kanssa varmistavat viimeistellyt, ulkonäöllisesti ja laadultaan parhaat perustukset. Luovutamme työmaan aina ehdottoman siistinä.

Panosta perustuksiin ja varmista varma pohja rakennuksellesi

Perustusrakentaminen on yksi tärkeimmistä työvaiheista jokaisessa rakennusprojektissa. Alan ammattilaisen tekemät mittatarkat ja korkealaatuiset perustukset toimivat talosi tai muun rakennuksen pohjana koko sen käyttöiän ajan. Siksi niiden rakentamiseen on aina syytä valita ammattitaitoinen ja kokenut tekijä, joka tuntee alan uusimmat työmenetelmät ja osaa hyödyntää niitä parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttaen.

Lue lisää

Käynnistä projekti ottamalla yhteyttä

Ota meihin yhteyttä ja kerro millaista rakennusta olet rakentamassa. Toivomme, että otat meihin yhteyttä soittamalla, minkä jälkeen voit lähettää meille projektisi suunnitelmat/piirustukset sähköpostitse tai lomakkeella. Perustussuunnitelmasi pohjalta laskemme sinulle kilpailukykyisen tarjouksen perustusrakentamisen kokonaiskustannuksista. Vastaamme jokaiseen yhteydenottoon nopeasti.

Kaikki yhteystiedot

Seuraa meitä myös Instagramissa!